Voorlopig geen speelavonden

Beste Groene Draken,

Ingevolge het besluit van de regering om bijeenkomsten van meer dan twee personen, waar dan ook, met onmiddellijke ingang te verbieden, zullen er dus tot 1 juni 2020 geen clubavonden worden gehouden. Juli en augustus zijn voor Lopes Dias de standaard vakantie maanden. We zoeken nog uit of we in die maanden toch terecht zouden kunnen, indien deze maatregel niet nog verder wordt verlengt.  Zo niet dan zien we elkaar mogelijk pas eind augustus / begin september  weer.

Janet wordt bij deze uitgeroepen tot winnaar van het Bamboe 2020 seizoen.  De Kersenbloesem slaan we dit jaar over.

Het is een unieke situatie, maar we zullen ons erbij neer moeten leggen in het belang van iedereen om ons heen. Ik wens jullie in de komende periode veel sterkte toe en veel mahjong plezier in de huiselijke kring.

2 gedachten over “Voorlopig geen speelavonden

Geef een reactie