Halverwege het Chrysant seizoen 2019

Er was volop belangstelling gisteren avond bij de vierde van de zeven speelavonden. Wel 23 spelers namen plaats aan 6 tafels. Als het echt drukker wordt, kunnen we nog een zevende tafel inschakelen, en misschien moeten we dan ons territorium gaan uitbreiden.
Maar op de woensdagavond is het ook altijd druk in Lopes Dias, mogelijk zouden we dan  weer in overleg moeten met de locatiemanager.

Maar goed, de avond verliep redelijk rustig, er werd geconcentreerd en intensief gespeeld en toen de eerste spelen afgerond waren, werden er al schuldbekentenissen geschreven, de opmaat naar een monsterscore.
Even over tienen konden we het slagveld overzien.  De winnaar van de avond, Gerrit Kragt, claimde 21930 punten, maar dat bleken er na controle slechts 20440 te zijn. Zou dat een nieuw record zijn?  Nee dus, het All Time record staat op naam van Olga van Erkel met 29680 punten. Het record wat genoteerd staat in de nu gehanteerde speel- en telwijze staat met  22000 punten op naam van Ria Rep.

Tot 30 oktober.

De speelavonden van het komende jaar tot  eind juni 2020 staan al op onze website,

De uitslagen van de laatste speelavond vindt u zoals gebruikelijk hier

Koen van Dijk

Geef een reactie