Alweer de vijfde avond van het seizoen

Een paar afmeldingen per WhatsApp maar uiteindelijk bleef het aantal thuisblijvers tot 5 beperkt. Vijf over half acht kwamen de laatste spelers binnen en waren we blij dat we de 6e tafel al redelijk in staat van paraatheid hadden.  Drie tafels van drie en drie tafels van vier om de 21 spelers een plaatsje te geven.

De hoogste score ging naar Jenneke Kragt met 13050 punten, maar aan haar tafel van drie viel niet de laagste score,  op een andere tafel van drie ging Wim Lebbink met een negatieve score van -4520 naar huis en mocht de troostdraak meenemen. Voor Karl was het een heel trieste avond, na een lidmaatschap van 2 1/2 jaar waarbij  hij nog nooit een schuldbekentenis had hoeven uitschrijven moest hij deze avond uiteindelijk met -2190 punten afsluiten.  niet genoeg voor het troostdraakje, maar zijn startkapitaal van 3000 punten was die avond volledig opgegaan.

 

Geef een reactie