1e speelavond 2020

2020,  20 leden melden zich voor de eerste speelavond.  Dat belooft wat!  Maar wat? …….

Een fantastisch nieuw mahjong jaar?  Veel gezellige speelavonden?  Mooie en succesvolle toernooien?
Het eerste toernooi van het jaar staat alweer voor de deur.  Aanstaande zaterdag het oudste toernooi van Nederland. Het altijd gezellige Rode Draak toernooi. Deze keer hebben zich 48 deelnemers aangemeld, waaronder (bijna) ons hele Groene Draak Genootschap.
Als de afgelopen speelavond daar een voorbode van is,  dan worden er weer mooie scores gespeeld. Gisterenavond speelde Gerrit 11.550 punten bij elkaar en verdiende daarmee de albasten Draak, Jelle zal hem zaterdag meenemen. Ondergetekende stopte met -2270 punten.  Laten we hopen dat voor hem het gezegde opgaat dat een slechte Generale Repetitie garant staat voor een goede uitvoering.

Tot zaterdag in het clubhuis van het GAC bij het sportpark.

Uitslagen en standen

Geef een reactie