Laatste avond Bamboe 2019

Het seizoen Bamboe 2019 zit er weer op. Over veertien dagen beginnen we aan het nieuwe seizoen Kersenbloesem 2019.

De winnaar van de avond was tot ieders verrassing Gerrit Kragt met maar liefst 13.130 punten. Dit ging ten koste van Patricia Schilte die de troostdraak mee naar huis nam. -7.770 punten mocht zij inleveren.  Ria Rep is de seizoenswinnaar met 51.010 punten. Op de lijst van hoogste seizoensscores neemt zij met dit resultaat de derde plek in.

Hier staat de Volledige uitslag

Dan nu de blik op ons jaarlijkse Witte Draak toernooi. Zaterdag is het zover en verzamelen de 60 spelers zich in wijkcentrum  Lopes Dias aan de Lopes Diaslaan in Hilversum.
Voor de deelnemers gaan de deuren om half tien open. Maar als je je geroepen voelt om een steentje bij te dragen bij het inrichten van de zaal ben je al om kwart voor negen welkom. We verheugen ons op een leuk en gezellig evenement. Tot zaterdag!

Geef een reactie