De tweede avond van het Bamboe seizoen 

De eerste avond in het nieuwe jaar ging natuurlijk gepaard met alle goede wensen. Het is de tweede avond van het Bamboe 2024 seizoen en 18 spelers meldden zich bij de wedstrijdleiding. Er werd enthousiast allerlei nieuws uitgewisseld maar het spel leed daar niet echt onder. Als je op één avond twee keer het limietspel “dertien wezen” kan neerleggen dan verdien je terecht de avondoverwinning. De wong was dus kennelijk op de hand van Wim Lebbink die de avond afsloot met 19.250 punten. Maar ja, dat was nog niet genoeg om de eerste plaats over te nemen van Patricia want met een score van 7920 punten behield zij nog de eerste plaats van de seizoenstand. Wim moest dan ook vanuit de verre achterhoede een enorme gat naar boven overbruggen. Hij kwam uiteindelijk toch nog ruim 5000 punten te kort. Zo zie je maar dat je het bij mahjong nooit kan weten hoe de wong valt.

We waren natuurlijk erg blij dat Magda Hardeveld en Lonneke van Berkel  weer in ons midden waren, maar tegen het geweld van Wim was Magda nog niet opgewassen en zij mocht aanspraak maken op de Troost Draak.

Uitslagen van Bamboe 2024

Aanstaande Zaterdag is het Rode Draak invitatie toernooi. dit keer wordt gespeeld in Multifunctioneel Centrum De Plataan.
Majoor Kampsstraat 3, 1411 TT Naarden
Inloop is vanaf 16.30 uur

We wensen alle deelnemers een fijne avond.

Koen van Dijk

Geef een reactie