Nieuw bestuur

Er waait een nieuwe wind bij het De Groene Draak Genootschap, want een nieuw en dynamisch bestuur heeft het roer overgenomen. Met een ijzeren vastberadenheid en een brandend verlangen om de club naar een nieuw tijdperk te leiden, hebben ze de uitdaging aangenomen om het genootschap verder te brengen dan ooit tevoren.

Wobbe, met zijn gulle lach en magnetische persoonlijkheid, neemt de leiding over de externe contacten. Hij is het gezicht van het genootschap naar de buitenwereld toe en staat te popelen om nieuwe partnerschappen te smeden, het bereik van het genootschap te vergroten en zijn passie voor het spel te delen met anderen. Elk gesprek met hem is een avontuur op zich, een kans om de schoonheid van het spel te ontdekken door de ogen van iemand die het oprecht liefheeft.

De zorgvuldige en methodische Annemiek is de nieuwe penningsmeester. Zij bewaakt de schatkist van het genootschap met vastberadenheid. Met een nauwgezet oog voor detail, neemt ze de verantwoordelijkheid op zich om de speelbijdrage te innen en ervoor te zorgen dat de financiën van het genootschap in goede staat verkeren. Haar betrouwbaarheid en integriteit zijn de fundamenten waarop het financiële welzijn van het genootschap rust.

En dan zijn er nog de speelavonden en toernooien. Hier komt het genootschap tot leven, met iedereen die bijdraagt aan het succes van deze evenementen. Taken worden niet langer vastgesteld, maar rouleren nu onder alle spelers. Dit nieuwe systeem moedigt iedereen aan om hun steentje bij te dragen, en leidt tot een nog sterkere gemeenschapsgeest.

Deze nieuwe wind, aangevoerd door Wobbe en Annemiek, en gedragen door de leden van het De Groene Draak Genootschap, is een bemoedigend teken van wat er gaat komen. Het belooft een nieuw tijdperk van groei, kameraadschap en passie voor het spel te worden.

Met dank aan chat GPT 😉

Liefs, Janet

Geef een reactie