De eindsprint kan worden ingezet. Nog twee avonden te gaan

Precies de helft van onze actieve leden liet het deze avond afweten. Slechts 13 spelers gaven op deze mooie avond acte de Presense. Maar niet getreurd, er kan de komende twee speelavonden nog van alles gebeuren.  de twee koplopers zitten heel dicht bij elkaar en voor de derde plaats zijn er ook nog meerdere gegadigden. Bovendien spelen we tenslotte het spel van de 1000 mogelijkheden, dus wie weet, staat er over veertien dagen een nieuwe koploper op de lijst.  De avond is gewonnen door Jelle. Met twee limietspelen die een belangrijk aandeel vormden voor de 14.200 avondpunten. Dit ging ten koste van Gerrit die hierdoor zakte naar de staart van het peloton. (zie de uitslagen en standen lijst )

Ik zie jullie graag weer op14 juni voor de voorlaatste avond van dit seizoen.

Koen

Geef een reactie