Verslag ALV NMB

Met jullie volmacht op zak ben ik zaterdag naar de Algemene Ledenvergadering van de NMB geweest in IJsselstein. Naast de vaste agendapunten zoals notulen, jaarverslag, financieel verslag, en begroting, kwamen een paar bijzondere onderwerpen aan de orde.

Allereerst het voorstel over benoeming leden van verdienste en ereleden. De ALV kwam hier niet uit, voorstel afgewezen.

Een tweede voorstel was het instellen van jeugdcontributie. Het idee jeugd en studenten een goedkoper bondslidmaatschap aan te bieden werd omarmt. Mogelijk zou er onderscheid gemaakt moeten worden tussen jeugd en studenten. Het bestuur nam voorstel terug en komt met nieuw voorstel.

Van 20 juni tot 23 juni vindt in Rosmalen het Europese kampioenschap Riichi plaats.
Vanuit de organisatie doen ze een beroep op vrijwilligers om hierbij te helpen. Naast het inrichten en opbouwen van de locatie moet ook tijdens het toernooi het nodige werk verzet worden. Heb je hiervoor interesse, meld je dan aan bij de organisatie via https://www.ermc2019.com/contact/ Ans Hoogland heeft de coördinatie.

Maaike Fleskens van Publiciteit en Promotie is hard op zoek naar mensen die haar in de uitvoering van haar promotionele activiteiten wil ondersteunen. Het gaat hierbij niet om permanente leden van de werkgroep maar om incidentele ondersteuning, (tekst schrijven, Instructie geven – bijvoorbeeld aan scholen – etc.)

Voor de NMB-website was men op zoek naar een nieuwe webmaster en die heeft zich tijdens en vanuit de vergadering aangemeld.

Tot zover de belangrijkste punten uit de vergadering.

Een gedachte over “Verslag ALV NMB

Geef een reactie