Weer zeer hoge scores

Met 21 spelers speelden we gisterenavond weer aan zes tafels. 3 maal een tafel van vier spelers en 3 maal een tafel van drie spelers. Laten we eens kijken of een tafel van drie spelers betere scores haalt dan een tafel van vier spelers.
De hoogste score van de avond ging naar Ria met 22.000 punten. (Dit is van de nu actieve spelers de hoogste score die op één avond behaald is. Op de All Time High score lijst komt ze op een 2e plaats achter Olga van Erkel die ooit 29.680 punten scoorde.) Ria speelde aan een tafel van drie.
De volgende hoge score had Jennemiek met 18.600 punten, (nog geen verbetering van haar persoonlijk record). Zij speelde ook op een tafel van drie. Janet volgde de koplopers van de avond met een score van 12290 punten op een tafel van vier. De volgende topper was Jelte op een drie tafel met 7740 punten en Rene met 4860 en Peter met 4300 punten, beiden aan een tafel van vier. Tot zover de tafelwinnaars. Een voorzichtige conclusie kan zijn dat de tafel van drie leidt tot hogere scores van de winnaars.
Daar tegenover staat dat de verliezers gezamenlijk evenzoveel punten inleverden.
Joost op een tafel van drie – 10580
Jacqueline, ook op drie – 6810
Jelle op dezelfde tafel – 6190
Dirk op een vier tafel – 1810
Wobbe op een drie tafel – 1350
Pauline op een drie tafel – 980
De volledige score en standen: Klik hier

 

Geef een reactie