Beste Groenen

Beste Groenen,

Ik wil jullie laten weten dat ik – zeer tot mijn spijt – niet meer kom spelen. Mijn gehoor is zo achteruit gegaan dat ik bij het kletteren van die heerlijke mahjongstenen jullie nauwelijks meer versta waardoor het spelen geen plezier meer geeft.
Het is voor mij een lastig besluit om ook de laatste draak, die ik in Hilversum heb opgericht, in de steek te laten. Een schrale troost is het dat zowel de Rode, Witte als de Groene Draak het zonder mij ook heel goed maken.
Ik blijf voorlopig nog lid van ons Mahjonggenootschap omdat ik niet zeker weet of ik het wel zonder mahjongstenen en jullie kan uithouden en ik me met vliegende vaart weer bij jullie wil voegen.
Ik wens jullie allen veel en plezier en veel wong toe met het mooiste, spannendste en grilligste spel ter wereld.

Jelte Rep

2 gedachten over “Beste Groenen

  1. Ach oervader en aanjager van het mahjong in Nederland, Jelte, wat jammer, dat je jezelf niet meer in staat voelt om het edele spel van draken, winden en bloemen met plezier mee te spelen!
    Lang voordat ik, via Wilmar Kränzlein, met het spel in aanraking kwam en korte tijd later in het club en toernooicircuit, was jij al vele jaren actief om het mahjong van de grond naar hoger sferen te tillen.
    Ik hoop je, in ieder geval dit jaar, als ik de Witte Draak voor de derde keer kom terugbrengen naar Hilversum, op het naar hen genoemde toernooi, in Lopes Diaz te treffen, maar ook nog regelmatig daarbuiten.
    Bedankt voor je mooie publicaties, on- en offline, enthousiasme en mooie evenementen.
    Hartelijke groeten en nog vele jaren gewenst, Hans

Geef een reactie