Hilversum Denkt 22 april 2023

Het jaarlijkse evenement “Hilversum Denkt” wordt dit jaar gehouden op zaterdag 22 april.

De doelstelling van het evenement is om meer bekendheid te geven aan de denksporten en Spellen die in Hilversum worden beoefend.

Het programma begint om 10.00 uur en wordt om 16.00 uur  afgesloten.  Ook dit jaar wordt er weer een grote tent gezet op de Kerkbrink in Hilversum, maar daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe locaties waar demonstraties en/of wedstrijden worden gehouden. Deze bevinden zich voornamelijk in de “Kerkstraat passage” aan de rechter zijde gezien vanaf de Kerkbrink hoek Herenstraat. Dit is de toekomstige locatie van de Hilversumse Bibliotheek die nu nog gevestigd is op de ’s Gravelandse weg.
Daarnaast gaat dat centrum een opleidingscentrum worden voor de Omroep en een plaats waar kennis kan worden gemaakt met de diverse denksporten en spellen.

Hilversum Denkt van dit jaar neemt daar al een voorschot op door een groot aantal activiteiten daar plaats te laten vinden.

De groene Draak zelf staat zoals vanouds weer voor de Tent op de Kerkbrink. Daar demonstreren we ons mooie spel MahJong.
Als het slecht weer is staan we in de tent.

Kom gerust langs om een partijtje mee te spelen.

Meer informatie: https://www.hilversumdenkt.nl/ https://www.hilversumdenkt.nl/mahjong.html

We zien jullie in ieder geval op woensdag 19 maart in Lopes Dias.

Koen

Geef een reactie