Nog geen groen licht..

Helaas, we hebben op dit moment nog geen groen licht om weer in Lopes Dias aan te treden. Er is door de bond een beperkt werkbaar protocol opgezet, waarmee we in overleg willen treden met de bedrijfsleider van wijk- en verzorgingscentrum “Lopes Dias.”
Het protocol van de bond is gebaseerd op wat grotere tafels dan gebruikelijk en wat afwijkende speel afspraken. Maar zeggen ze erbij, dat alles in samenspraak moet met de beheerder van de locatie en de leidende burgemeester van de veiligheidsregio.
Ik heb bij Lopes Dias aangegeven dat we dat gesprek op korte termijn zouden willen hebben, maar Lopes Dias is nog niet zover.

We zullen toch daarop moeten wachten om onze toekomstige samenwerking niet in gevaar te brengen.

Koen van Dijk

Een gedachte over “Nog geen groen licht..

Geef een reactie