En dat is Peter

De eerste speelavond van het nieuwe jaar, 20 spelers hebben zich voor acht uur aangemeld om het nieuwe jaar te openen met een sterke score. Natuurlijk weet iedereen ook dat een sterke score voor de een, een gedeelde negatieve score voor de anderen betekent. Maar toch 5 volledig bezette speeltafels geeft ons een goede moed voor het nieuwe jaar.

Voor dat het starschot klonk kon aan Jennemiek van Gestel  nog even de teruggevonden seizoensdraak worden uitgereikt. Jelle maakte daarna bekend dat hij dit jaar echt vader verwachte te worden.
Toen barstte de strijd op alle tafels in volle hevigheid los en de eerste Mahjong viel al na enkele minuten. Een verborgen schat. Maar dat was geen garantie voor de hoofdprijs, want toen de rook van alle gevechten was opgetrokken bleek die voor Peter den Hartog te zijn met het geweldige aantal van 18.870 punten. Jenneke was het grootste slachtoffer van deze dadendrang en verliet het strijdperk met een kleine 4000 punten in de min. Zie hier de volledige uitslag en deze link voert u naar de stand na twee speelavonden. Het Bamboeseizoen 2017 is van start.

Geef een reactie