2 Groenen op het podium!

Voor het eerste Oostpoort toernooi na Corona, reisden meer dan een dozijn Groenen naar Delft. Hella Vermij als nieuwkomer in het Genootschap had haar dochter overgehaald om ook mee te spelen. Op het tiende Oostpoort toernooi werd een nieuwe prijs gepresenteerd, de wisselbeker voor de winnaar. Een metalen sculptuur van een forse draak.

Er werden vier rondes gespeeld van elk 5 kwarier,  na de eerste ronde een prima lunch en na de tweede ronde de borrelnootjes etc. De sfeer zat er goed in. Aan het einde van de middag kwam het moment supreme: wie zijn de winnaars van dit toernooi geworden? Zoals gebruikelijk werden eerst de troostprijzen uitgereikt hetgeen de spanning alleen maar deed toenemen.

De eerste en de tweede plaats werden door twee Groenen veroverd. Hella Vermij haalde de tweede prijs binnen en de eerste prijs ging naar Ria Rep.  Zij mocht de nieuwe wisseltrofee mee naar huis nemen.

Beide speelsters van harte gefeliciteerd.

3 gedachten over “2 Groenen op het podium!

  1. Dankjewel Koen! Het was een gezellige dag daar in Delft. De Wong zat de hele dag om mij heen. Woensdag zijn Jelte en ik er niet. Jenneke en Gerrit nemen het draakje mee naar de club. Veel speelplezier.
    Groetjes,
    Ria.

  2. Geweldig resultaat en ik kan minstens een jaar lang meekijken naar die gewi htige trofee die natuurlijk een prominente plaats heeft gekregen in ons huis!

  3. Gefeliciteerd Ria, Helga en Ria. Helga wat goed van je om op je tweede toernooi de tweede prijs te winnen!! Dat belooft wat voor de komende toernooien.

Geef een reactie