Een avond met veel hoge scores

.. en dus ook grote verliezen. De Wong van de avond zat bij tafel 1 op de schouders van Wim Lebbink. Bij het tweede spel krijgt hij een bijna volledige Dertien Wezen op zijn lat. Na een paar beurten is het wachten geblazen op een Witte Draak en een Ringen Negen. Van beiden liggen er al 3 op tafel.  Het wordt langzaam maar zeker steeds  spannender en we naderen de Dode muur met rasse schreden. Dan trekt Wim zelf de Ringen Negen.  Hij heeft nu een wachtend spel. Prompt gooit Patricia die rechts van hem zit de laatste Witte Draak op tafel, daar kan zij niets meer mee er zijn nog slechts 5 stenen te gaan en met drie draken op tafel ziet het er veilig uit. Nog voordat de steen zijn rustplaats heeft gevonden roept Wim “Mah Jong” en toont zijn nu volledige Dertien wezen.  Twee keer 2000 punten kunnen nog in fiches uitbetaald worden, maar Karl (op Oost) moet voor de 4000 punten al direct een briefje halen.  Wim had later vanavond op Oost nog een paar keer zo’n mooi spel. (2400 punten)  Hij kon de avond dan ook afsluiten met 17. 550 punten. Net genoeg om Janet (16.630 punten) voor te blijven.  Er waren 9 spelers met een negatieve score. Ria Rep was de grootste verliezer met -5360 punten.

De volledige uitslag

We hebben dit seizoen nog twee speelavonden 4 maart en 18 maart. We sluiten op 21 maart het winterseizoen af met het Witte Draak toernooi. De voorbereidingen hiervan zijn in volle gang en we kunnen ons nu al verheugen op een groot aantal inschrijvingen.  De inschrijving sluit op 6 maart, dus wees er op tijd bij!

2 gedachten over “Een avond met veel hoge scores

Geef een reactie