Speelavond 22 januari

De verrassing van deze avond was natuurlijk het meespelen van Elly Bouw. Het is alweer een lange tijd geleden dat we haar in ons midden hadden, maar door een whatsapp bericht in de huizermahjonggroep kwam zij op het idee om deze avond bij ons te komen spelen. Een lift van Pauline bracht haar naar het Hilversumse en ook weer thuis. Leuk dat je er weer een keertje bij was.

Aan het einde van de avond waren er problemen met de telling aan de tafel met Jennemiek, Peter en Patricia. Er werden 11.000 punten geteld waar er maar 9.000 mochten zijn. De fiches waren bij de start niet nageteld, wat mogelijk het, dan overigens merkwaardige, verschil zou kunnen verklaren. Maar nee hoor, Patricia was in alle haast en onder indruk van het aantal meekijkers en meetellers, vergeten om haar laatste score (-2000) punten op haar briefje te noteren.  Dit kwam na een mailtje van Peter aan het licht als de (bijna enig ) mogelijke oplossing.

Zodoende wordt de uitslag dat Jennemiek de avondwinnaar is en Patricia de avond verliezer.  Elly Bouw kwam exact op 3000 punten uit, wat ook wel weer een prestatie is.

Uitslagen en standen: 

Je kan je nog steeds opgeven voor het WITTE DRAAK TOERNOOI OP 21 MAART 2020.
De teller staat nu op 38 deelnemers.

Geef een reactie