Bondstoernooi 2019

Maar liefst 14 groenen togen op zaterdag 7 juni naar het toernooi van de Nederlandse Mahjong Bond dat dit jaar gehouden werd in SCC de Wiese in Schalkwijk (bij Houten). Dit jaar bestaat de bond 15 jaar, dus vierden we ook het derde lustrum van het bondstoernooi. De opkomst was 176 spelers. 120 MCR spelers, 28 Riichi en 28 NTS.

Aan het einde van de dag konden we de volgende balans opmaken,

Het NTS bondstoernooi werd gewonnen door Johanna Karssen,  een debutant van de Oostpoort.  De tweede en derde plaats waren resp. voor Jenneke Kragt en Jelle Duinsbergen.

De Nederlandse Kampioen NTS bleek,in de voorgaande toernooien  een onoverbrugbare kloof met zijn achtervolgers te hebben geslagen, Dennis Boekstaaf (Kongrovers) werd zowel bij de NTS als bij MCR de Nederlandse Kampioen.

Alle prijswinnaars van Harte gefeliciteerd.

Koen

 

Geef een reactie