Kersenbloesem 2019

Een opkomst van 21 leden sierde de eerste avond van het seizoen Kersenbloesem 2019. Onder hen een nieuw gezicht  Elisabeth Abbink uit Leuden. Zij scoorde gelijk een respectabele  8170 punten. Ze heeft al aangekondigd dat ze de volgende keer weer van de partij zal zijn.

De fameuze albasten Draak ging naar Paul Dekema  met maar liefst 13.440 punten. Gevolgd door Jenneke Kragt met 11.360 punten en ondergetekende met 9.100 punten. Dat laatste was te danken aan 2x een Jadespel waarvan éénmaal op Oost.  Wilma Engelsma doneerde hiervoor tweemaal een Groene Draak steen. Zij werd hier zelf de dupe van met 11.460 minpunten en mocht de Troostdraak mee naar huis nemen.

Alle resultaten op een rijtje

Aanstaande Zaterdag is het weer Hilversum Denkt. Denksporten presenteren zich dan in het centrum van Hilversum. Wij spelen dan demonstratie partijen voor en met het winkelende publiek.Het is natuurlijk gezellig als ook onze eigen leden even komen kijken, wees van harte welkom.

Geef een reactie