Categorie archief: Geen categorie

Wereld dierendag

Om halfacht precies waren er 17 spelers aanwezig dus begonnen we de avond met 3×3 tafels en 2×4 tafels. Nadat de eerste Mahjongs al gevallen waren kwam Rene nog binnen en kon daarmee van een 3 tafel nog een 4 tafel maken. Helaas moest Pauline daardoor de eerste mah jong aan haar tafel laten lopen. We gaan kijken hoe we dat in de toekomst beter kunnen oplossen.

Om tien uur waren bijna alle punten geteld, alleen de drie tafel van Onno, Jelte en Ria had het nog erg zwaar. Maar daar zat dan ook de winnaar en zoals gebruikelijk ook de verliezer.

Onno ging met 13630 met de albasten draak naar huis en Jelte mocht met – 6050 punten het troostdraakje voor 14 dagen koesteren.

We zien jullie weer op 18 oktober

Avonduitslag

Standen

 

De Einduitslag

Je zult het altijd zien: 23 uur ploeteren met stenen die niet willen en dan in de laatste ronde een Jadespel neerleggen. Patricia kon niet meer ophouden met glimlachen. Samen Sterk moest betalen en verloor daarmee de 1ste plek die ze zo lang hadden weten vast te houden. Conny en Dennis werden de winnaars van deze tweede NTS marathon. Gefeliciteerd!

Uitslag Ronde 14

Het gevecht om de eerste plek gaat door: Samen Sterk loopt een iniemienie stukje uit. Het verschil was 11 punten en nu 219 punten in het voordeel van Koos en Annemiek.
Pauline maakt de schade die Joost had veroorzaakt goed, waardoor Huizens Hoop stuivertje wisselt met NWWNN.