Marathon

 

Na het succes van de derde NTS Mahjongmarathon in 2018, maken we ons op voor de editie van 2019.
Datum & Locatie – we beginnen op zaterdag 29 juni om 11.00 uur en maken zondag 30 juni om 11.00 uur de balans op. Net als vorig jaar spelen we in het bos, in groepslocatie ‘Het Laer’ op de grens van Laren en Hilversum. Een heerlijke plek waar we vorig jaar tot laat buiten hebben kunnen spelen.
Teams – een team mag uit maximaal twee spelers bestaan. Je hoeft geen lid te zijn van een club of van de Nederlandse Mahjongbond, maar je moet wel een ervaren NTS-speler zijn. Mocht je geen medespeler vinden, mag je je ook alleen aanmelden, dan kijken wij of we je aan iemand anders kunnen koppelen.
Verloop – aan tafel speelt telkens één teamlid. Teamleden mogen elkaar naar believen afwisselen. Tussendoor wisselen we voor de nodige variatie geregeld van tafel. Volgens een beproefd speelschema volbrengen we met z’n allen de 24 uur.
Kosten – in 2018 kon je voor 45 euro meedoen en dat bedrag zal dit jaar niet veel hoger zijn. Van het geld betalen we de accomodatie en de catering.
Aanmelden stuur een mail naar mahjonghilversum@gmail.com. Vorig jaar hebben we aan 2 tafels gespeeld, met 8 teams.  Er is voldoende plaats voor nog een tafel maar we hebben dan  nog  spelers nodig. Meld je op tijd aan, want vol is vol!

Deelnemers Marathon 2019

NrTeamDeelnemer
1A TeamAnnemie Verhoeven
1A TeamAnnemiek Rabs
2Heren van AlphenKoos van Praag
2Heren van AlphenHerman van den Berg
3Wika
Karl van 't Hazeveld
3WikaWilma Engelsma
4Dragon LadiesIrene den Blanken
4Dragon LadiesCaroline Warmerdam
5Beter BussumKoen van Dijk
5Beter BussumPatrica Schilte
6De Marathonia’sJanet Visser
6De Marathonia’sJennemiek van Gestel
7Knijter hard
Dennis Bruggink
7Knijter hard
Conny van de Berg
8UGhMarcel Tjon - A - Sam
8UGhPeter den Hartog
9Delftse DonderstenenAnja Buurman
9Delftse DonderstenenAnton Kosters
10Franca de Vos
10Jelle Duinsbergen
11Sigrid Dekema
11Hans van der Poel
12
12