Geen negatieve uitslagen, dus ook geen grote winnaars

Het was een mooie opkomst van 16 spelers. Ze waren zo aan elkaar gewaagd dat er geen extreme uitslagen op de scorelijstjes konden worden ingevuld. Er waren geen extra papiertjes nodig om de gerealiseerde limietspelen in punten om te zetten Hier en daar een leuk parenspel van 250 of 500 punten maar dat kon allemaal nog met de fiches afgerekend worden. En er werden veel fiches heen en weer geschoven.

Karl bleef uiteindelijk met de meeste fiches zitten en Peter had het minste fiches te tellen. De resultaten van deze avond vinden jullie hier.
Van die pagina komen jullie makkelijk op de standen pagina.

We hebben nog één avond te gaan op 23 maart is het alweer onze laatste speelavond van het seizoen. Aansluitend wordt dan zaterdag de 26e,    Het Witte Draak toernooi gehouden waarvoor op dit moment 47 deelnemers zijn ingeschreven. zie hier  De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Na dit toernooi beginnen we aan het Bamboe 2022 seizoen.

Tot 23 maart

Koen

Geef een reactie