Halverwege het Bamboe seizoen.

Een enigszins chaotische start van de avond was misschien wel een teken aan de wand.

Wilma en Ria hadden ge-appt dat ze onderweg waren maar vastzaten in een file en dus wat later zouden komen. Dat kan natuurlijk een keertje gebeuren. We laten twee tafels als drie tafel starten en zij kunnen later inschuiven voor een tafel van vier. Als het spel nog niet te ver gevorderd is geeft dat doorgaans geen probleem. Maar wat doe je als het al wat later is en de spelers zijn nog steeds niet aanwezig. Je gaat wat bellen, maar ook dat geeft geen oplossing. Uiteindelijk komt er een appje dat het stel huiswaarts is gekeerd. Jammer, maar ze hebben natuurlijk gelijk. De twee tafels kunnen dan gewoon als drie tafel verder gaan. en zo is het dan ook gebeurd.

Nog wat andere pech. Gelet op de nieuwe indeling van de tafels in de centrale hal heeft uw wedstrijdleider positie gekozen aan aan een tafeltje bijna direct bij de deur. Daar werd keurig het albasten draakje neergezet. maar op die tafel later ook een lege tas. Die valt over het draakje heen, draakje onzichtbaar, tas ligt in de weg, dus gauw de tas even opzij zetten. in de vaart gaat het draakje mee tegen de grond. Een pootje van de draak af, en een pootje van het tableau Het is allemaal reparabel. Als het gerepareerd is gaat dit draakje naar Janet.  met 15880 punten de avondwinnaar.
De verliezersdraak is ook weer terug een logeert nu bij mij, met een puntentotaal van -4650 was ik de grootste pechvogel. We zien elkaar weer op woensdag de 19e februari.

Koen van Dijk

Avond resultaat en tussenstanden

Geef een reactie