Dobbelen voor Oost

Hoe lang kan je dobbelen om te bepalen wie als Oost mag beginnen?

Gisteren beleefden we het onwaarschijnlijke fenomeen dat twee spelers (Marcel en Jelle) tot zeven keer toe exact dezelfde waarde gooiden met de dobbelsteen. In de eerste dobbelronde Kwamen Jenneke en Koen helaas niet boven de door beiden gescoorde zes.
Vervolgens werd er door beiden na gedobbeld voor de hoogste score. Pas bij de zevende worp vielen de stenen in het voordeel van Marcel. Hij mocht met Oost beginnen. Het leverde hem aan het einde van de avond ten slotte de één na laatste plaats op. Jennemiek had de eer (nou ja?) om met -5840 punten de avond als laatste te beëindigen. De winst ging naar Rene Swetter met 11.330 punten die daarmee de albasten draak mee naar huis mocht nemen. Hij wil hem graag over 14 dagen weer in de wacht slepen.

Uitslag: 

Dan nog even dit,

Vanuit Delft bereikte ons het bericht dat nog niet alle getrouwen Groenen zich hebben opgegeven voor het Oostpoorttoernooi op 5 oktober 2019.
Dat kan natuurlijk door de vakanties komen, of misschien bent u er gewoon nog niet aan toegekomen. Wel via bovenstaande link kunt u dat per omgaande goed maken. Maar let wel, de inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld ontvangen is op de bankrekening van Joop van Doorne. Zie het schrijven wat u beslist heeft ontvangen.

Laat ze daar in Delft niet langer in onzekerheid.

Koen

Geef een reactie