Twee Hooglanders

Al een tijdje wordt er door Joost van Doorne in Hoogland Mahjong les gegeven om te spelen volgens de NTS regels.  Er is daar zowaar een nieuwe groep in oprichting die regelmatig met elkaar willen Mahjongen.  Dit juichen wij natuurlijk van harte toe. Maar hoe gaat zo een mahjong avond nou eigenlijk precies in zijn werk?  Om dat te ondervinden kwamen twee dames vanuit deze groep een avondje met ons meespelen.
Ze speelden samen met Joost en Patricia aan een tafel en Ik heb ze met hun voornaam Marijke en Saskia  en hun woonplaats (Hoogland)  als achternaam in de uitslag opgenomen.  Marijke was uiteindelijk de hekkensluiter van vanavond, met -120 punten. Saskia speelde mee in de top.  Ze hebben van de avond genoten, leuk gespeeld en een goede indruk gekregen hoe wij dat regelen.
De winnaar van de avond was Karl met een score van 7680 punten.

Zie hier de uitslag.

Op twaalf juni is onze volgende speelavond, en we besluiten het seizoen op woensdag 26 juni.

Koen van Dijk

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.