Nog drie rondes te gaan

We zijn over de helft van het Kersenbloesem seizoen 2019.  Ondanks een voetbalmatch om het kampioenschap van Nederland waren toch 17 spelers naar de Lopes Dias gekomen om het edele en oh zo spannende Mahjong spel te beoefenen.

Aan tafel 1 waar uw wedstrijdleider de strijd aanbond met Jelte Rep,  Karl van t Hazeveld  en Wim Steur ging pas na vijf kwartier de Rode Lat van Jelte over op de volgende speler. Vervolgens duurde het nogmaals een half uur voordat de lat weer verder ging. Wim hield de lat maar één beurt, en daarna bleef de stok tot kwart voor tien plakken bij Karl.  We kwamen dus net aan het eerste spel van de Zuidenwind ronde. Veel remises en voor het overige voornamelijk winst op Oost. Jelte was onze tafelwinnaar, maar hij werd royaal voorbij gestreefd door zijn echtgenote die de avond afsloot met 18.970 punten.  Dit leverde Joost van Doorne een record verlies op van -7.900 punten. Ook Wobbe verloor -7.130 punten. Hij was het slachtoffer van de dadendrang van Peter den Hartog.

Reminder:

Zaterdag 25 mei is Het Groene Hart toernooi in Alphen.  we gaan daar weer met een flinke delegatie naar toe.  Regel bijtijds met wie je mee wilt rijden, zodat de organisatie niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Geef een reactie