Mahjongmarathon 2018

Het leek er niet van te komen dit jaar, maar nu doet zich toch ineens de kans voor….om de derde NTS Mahjongmarathon te houden, en wel van 30 juni ( vanaf 11 uur ) op 1 juli.

We hebben een nieuwe locatie, wederom in het Gooi. Een ‘eigen’ accommodatie met woonkamer, 2 slaapzalen met elk 24 bedden. Kookgelegenheid en veel buitenruimte omgeven door natuur, maken het geheel compleet. De kosten zullen vergelijkbaar zijn met vorig jaar.

Teams – net zoals vorig jaar mag een team uit maximaal twee spelers bestaan. Spelers hoeven geen lid van een club of van de bond te zijn, maar moeten wel ruim ervaren zijn in het spelen van de NTS-regels. Je kan je al eenling aanmelden, dan smeden wij – door loting –  eenlingen tot teams.

Verloop – aan tafel speelt telkens één teamlid. Teamleden mogen elkaar naar believen afwisselen. Tussendoor wisselen we voor de nodige variatie geregeld van tafel. Volgens een beproefd speelschema volbrengen we met z’n allen de 24 uur. We starten op 30 juni om 11.00 uur.

Er zijn mensen aanwezig voor het zeer belangrijke randgebeuren zorgen. Denk hierbij aan het bijhouden van de standen en het verzorgen van de catering.

Aanmelden – je kunt je per team of solo aanmelden door een mail te sturen aan mahjonghilversum@gmail.com

Geef een reactie