Het tellen van de fiches

Het was een reuze gezellige speelavond op 7 februari 2018,  met 18 aangetreden spelers speelden we op 3 tafels van 4 spelers en 2 tafels van 3 spelers. De fiches en de stenen lagen klaar om al dan niet met succes van eigenaar te wisselen. Als Laatste kwam Jelle nog snel binnen stormen, maar hij had via de APP al gemeld dat hij in aantocht was.

Iets later dan half acht konden we de speelavond laten beginnen. Om 10 voor 10 klonk het signaal voor de laatste ronde. En om kwart over tien waren de spellen opgeruimd en de punten geteld.

Jennemiek bleek de avondwinnaar en Rene de grote verliezer.

Edoch wat bleek nu, op één tafel van drie spelers hadden ze toch bij elkaar 12.000 punten weten te scoren. Voorwaar een prestatie van formaat omdat ze elk maar met 3.000 punten zouden zijn begonnen.

Dit is op donderdag morgen opgelost door bij de winnaars van die tafel 1500 punten in mindering te brengen.

Dat er soms kleine correcties moeten worden gemaakt in verband met kwijtgeraakte fiches, fout geschreven scorebriefjes of schuldbekentenissen, is nog te begrijpen.  Maar bij deze een dringend verzoek om ook de  totaaltellingen wel te controleren op het aantal spelers. dus 9000 bij drie spelers en 12000 bij vier spelers.

De uitslag na correctie staat hier

De standen na correctie staan achter deze link.

 

Geef een reactie