Haar tweede dertien wezen

“Jaaaa” klonk het door Lopez Dias “Mahjong!!”
En wat voor een…. Wilma scoorde haar tweede dertien wezen. Gefeliciteerd, daar zullen een hoop leden nog  van dromen.

De avond startte even over 19.30 uur met twintig aanwezigen wat resulteerde in vijf vol bezette tafels.  Tot 22.00 uur zouden we weer de stenen laten kletteren. Wilma was met haar dertien wezen de terechte winnaar van de avond en mocht naast de felicitaties voor haar dertien wezen ook de befaamde groene avondtrofee mee naar huis nemen. Dit ging te koste van Wobbe die de avond stevig in de min moest afsluiten. Hij kon troost zoeken bij de donkergroene  Troostdraak. Over twee weken is de seizoensafsluiting.
Als je wil weten hoe je ervoor staat: klik hier.
Als je de avonduitslagen wilt zien: Klik op Deze Link.
We hopen jullie allemaal in goede conditie te zien op 29 november 19.30 uur in Lopes Diaz.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.