5e speelavond Chrysant

Negentien deelnemers waren om half acht aanwezig toen het startschot werd gegeven voor de 5 speelavond van het chrysant seizoen. Nog twee avonden te gaan 15 november en 29 november. dan weten we wie de beroemde seizoensdraak weer mee naar huis mag nemen.
Jennemiek won deze avond met 9650 punten en twee keer een drakenslang. Zij heeft dit seizoen de wong duidelijk op haar schouders, toch gaat zij nog niet aan kop.  De koplopers zijn Marcel en Jelle die 330 punten verschil hebben op de bijna 30.000 punten. Ria ging deze avond met – 2130 punten naar huis. Zij kreeg het troostdraakje mee en zakte hierdoor ten gunste van Jennemiek uit de top 4 van het klassement.
De volledige uitslag staat weer op de bekende site
en ook de seizoenstanden zijn hier terug te vinden.

Een gedachte over “5e speelavond Chrysant

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.