Drie of vier spelers

Woensdag avond waren we met 17 spelers.  Dit resulteerde in 2 tafels van 4 spelers en 3 tafels van 3 spelers. Bij de loting liep dit even verkeerd maar de correctie werd door de meeste leden goed opgepakt.
Het San Ma spel (zonder de eenvoudige tekens) werd voor deze avond uitgekozen. De scores van zowel de drie spelers tafels als die van de vier speler tafels liepen niet al te zeer uiteen. Op alle tafels werd wel geprobeerd om limietspelen te halen. Dit lukte in de meeste gevallen net niet.
Toch ging Ria Rep met de meeste punten naar huis. In het begin van de avond scoorde zij resp 3800 op oost en 2000 punten. Aan een drie tafel betaalt dat 3x uit (door oost dubbel)en dat levert dan 7600 en 6000 is 13.600 punten op. Daarvan moest zij in de loop van de avond weer wat inleveren, maar met een eindscore van 11.120 punten was zij toch de avondwinnaar. De verliezer van de avond was Wim Steur met – 4310. punten Hij zat niet aan de tafel van Ria.
Volledige Uitslagen
Stand

Geef een reactie