Nieuwe leden; nieuwe ronde; nieuwe kansen

Alweer 19 bekende gezichten zaten op woensdagavond achter hun lat om het nobele Mahjongspel  te beoefenen. Dit aantal werd aangevuld met één nieuwkomer, Wilma Engelsma,  helemaal uit Vinkeveen, die afgelopen jaar het spel heeft geleerd van onze Professor Mah Jongh  (Jelte Rep).

Nadat op 10.30uur de rook was opgetrokken en een ieder zich gereed maakte om de vrieskou te trotseren,  bleek dat Jenneke Kragt die avond veruit de sterkste was geweest. Zij ging met de albasten draak richting Laren. Jacqueline speelde aan dezelfde tafel en werd de dupe van deze overweldigende dadendrang. Zij leverde 2150 punten in.
Peter liep weer wat verder op Ria in, maar haar tafel had helemaal geen geluk en kwamen na twee en een half uur spelen slechts tot het eerste spel in de zuiderronde.

de volledige uitslag vind je Hier en de nieuwe stand vind je op deze plek

zaterdag 8 april is nog ver, maar dan wordt het evenement “Hilversum Denkt” weer gehouden. We zouden het leuk vinden daarbij weer een vertegenwoordiging ons edele spel aan de Hilversumse bevolking te tonen. Er zijn geen kosten aan verbonden. We willen in principe weer met twee tafels deelnemen.  Als je interesse hebt in deze demonstratie dag, meld je dan aan bij Koen of bij Janet. (mahjonghilversum@gmail.com).

Op 18 maart 2017 is ons Witte Draak toernooi in zalencenrum Den Akker aan het Melkpad.  Als je je nog niet hebt opgegeven, treuzel niet langer en meld je aan.

Koen van Dijk

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.